26/05/2017

Η Φωνή μας, η Δύναμη μας ~ Our Voice Our Power

φωτογραφία από Our Voice Our Power

Χθες 25 του μήνα συμμετείχα στην εκπομπή του Σταύρου "Our Voice Our Power" με αφορμή ένα κείμενο όπου δημοσιεύτηκε και εδώ στο blog στις 17 του μηνός στο σύνδεσμο Το Σεξ και Η Απεργία θέλουν Διάρκεια ~ Sex and Strike Want Duration.

Η προβληματική σχετίζεται με το εξής ερώτημα -και με την αφορμή της τελευταίας 24ωρης απεργίας:
Εικοσιτετράωρη Απεργία ή Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας;
…δίνοντας πάσα τελικά στο κρίσιμο ερώτημα: και αν πέσει αυτή η κυβέρνηση μετά από μία άκρως επιτυχημένη απεργία ποιος θα πάρει την εξουσία;
#17MGr #ergnews #mnimonio4 #vouli #apergia


Στο βίντεο αναπτύσσεται η προβληματική των επιχειρημάτων μένοντας εν κατακλείδι στο αισιόδοξο κομμάτι της συζήτησης όπου είναι η συμμετοχή -και όχι παραίτηση- και στην συγκεκριμένη περίπτωση μέσω δράσεων μεταξύ των μελών της ΦΩΝΗΣ, όπου δόθηκε και το δεύτερο ραντεβού των μελών της (στην Αττική) το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ελπίζουμε να βρίσκεται ενδιαφέρουσα τη συζήτηση και κυρίως την προβληματική της. Επίσης να πούμε πως στις εκπομπές της ΦΩΝΗΣ γίνεται μία προσπάθεια των από κάτω να βρουν ένα κοινό βηματισμό και να δράσουν. Μπορείτε να συμμετέχετε ΚΑΙ εσείς, όλοι και όλες.




φωτογραφία από ΦΩΝΗ

Επίσης είχε γίνει μία πρώτη προσπάθεια να βγω διαδικτυακά στην εκπομπή του JoDi, αυτή της "ΦΩΝΗΣ", αλλά απέτυχε λόγο κακής σύνδεσης. Μπορείτε να δείτε αυτά τα λίγα λεπτά ανάμεσα στο 24:00 και το 33:13 λεπτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: