21/08/2015

Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις του #ΟΧΙ μέχρι τέλους ~ Appeal to the political forces in #OXI to the end


#‎ekloges2015_round2‬
Το θέμα είναι απλό:
Αν δεν υπάρξει ΤΏΡΑ μετωπική πολυεπίπεδη ενότητα σε όλα (πολιτικά, κινηματικά, μετωπικά, εκλογικά, συνδικαλιστικά, αντιφασιστικά)

στην εκτός τσιπροΣφΥΡΙΖΑ και "Κ"ΚΕ αριστερά τότε καλό θα ήταν μία μούντζα, με τα κόμματα γραμμένα πάνω αυτής της αριστεράς του τρίτου πόλου και του ΌΧΙ, σε ένα λευκό χαρτί και ΆΚΥΡΟ στις εκλογές.

Αρκετά. Ξυπνήσαμε. Λευκή επιταγή σε κανέναν πια. Ο μόνος δρόμος για κερδοφόρους (έστω και μεταβατικούς) αγώνες είναι ΜΌΝΟ η ΕΝΌΤΗΤΑ. «Ό,τι συμφέρει το κόμμα (aka ηγεσία) πρέπει να συμφέρει και το λαό. Με αυτή τη βάση δεν θα βγούμε ποτέ χαμένοι», είχε πει ο Μεγάλος Άρης Βελουχιώτης.
Ας το κάνουμε πράξη επιτέλους.

Όποιος/α δεν καταλαβαίνει πως υπάρχει τρομακτικά σοβαρό πολιτικό πρόβλημα εκπροσώπησης και αντιπροσώπευσης εντός και εκτός βουλής είτε είναι κομματόσκυλο, είτε είναι αφελής, είτε είναι ηλίθιος/α, είτε είναι εντελώς παραπλανημένος/η.
Τελεία.

Και φυσικά αναφέρομαι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην Αριστερή Πλατφόρμα (Λαϊκή Ενότητα), στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην ΜΑΡΣ, στο ΣΧΕΔΙΟΒ, στο ΕΕΚ, στην ΟΚΔΕ, στον ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και γιατί όχι και στο ΕΠΑΜ.

Ας αφήσουμε επιτέλους αυτά που μας χωρίζουν και ας βρούμε και να αναδείξουμε στο τραπέζι του διαλόγου αυτά που μας ενώνουν. Αν έχουμε σαν μπούσουλα πως μόνο η ε-ν-ό-τ-η-τ-α θα καταφέρει κάτι και όχι η πολυδιάσπαση των δυνάμεων μας τότε μπορούμε να νικήσουμε.

Οι Αστοί αυτό έκαναν: Ενώθηκαν. Εμείς;!
Ενωτικό και πολυεπίπεδο Μέτωπο Αντεπίθεσης ΤΏΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: