09/10/2015

Η Αυτοδιαχείριση είναι η μόνη Λύση ~ Selfmanagement is the only Solution



Μια όαση υπάρχει στα FM. Μια όαση ενημερωτική, πολιτική, ψυχαγωγική. Είναι η ERTopen (ΕΡΤόπεν) 106,7 στα fm και στο διαδίκτυο το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο των εργαζομένων της ΕΡΤ. Στην τηλεόραση από τις ελάχιστες οάσεις που υπάρχουν είναι οι εκπομπές Αντιδραστήριο και Zona Rossa, ενώ στη βιομηχανία έχουμε το παράδειγμα (πραγματική όαση στη μαυρίλα του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα) της ΒΙΟ.ΜΕ.

Μετά τα πολλά στραπάτσα που φάγαμε, από το μαύρο των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ (11-6-2013) και το μαύρο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ (27-9-2015 -το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα αφού στα fm ο 106,7 πιάνει ελάχιστα με πάρα πολλά παράσιτα), από τους προσκυνημένους ΔΤ/ΝΕΡΙΤιανούς, την επαναλειτουργία της κρατικής ΕΡΤ στα πρότυπα των παλιών "καλών" εποχών (αχ ρε Τσακνή...), τη δημιουργία σιγά-σιγά του "105,5 στο κόκκινο" μετά τη κυβέρνηση του ΣφΥΡΙΖΑ το Γενάρη του 2015 σε ένα "κρατικό"-κομματικό παραμάγαζο, μετά το κλείσιμο του "902 αριστερά στα fm" που τα τελευταία χρόνια λειτουργίας του είχε γίνει ένα απόλυτο κομματικό ραδιόφωνο (και τηλεόραση) που δεν ακουγόταν (ούτε βλεπόταν), μετά από όλα αυτά το λοιπόν τα στραπάτσα της συστημικής αριστεράς, οι εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ με κύριους πρωταγωνιστές αυτούς της ΕΡΤ3 και της ERTopen έδειξαν το δρόμο της αυτοδιαχείρισης και της αλληλεγγύης με όλο τον Αγωνιζόμενο κόσμο και την κοινωνία.

Μαζί τους και άλλοι εργαζόμενοι σε άλλους κλάδους όπως η ΒΙΟ.ΜΕ. και όλα τα συνεταιριστικά (και αλληλέγγυα) εγχειρήματα με οριζόντιες σχέσης (συν)εργασίας που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και τα πολλά βέβαια αυτοδιαχειριστικά διαδικτυακά ραδιόφωνα.


Εμείς απλά κάνουμε αφιέρωμα σήμερα στην ERTopen (και στους αλληλέγγυους σταθμούς της "Ράδιο Ένωση Βοιωτίας 97,3" και "Ραδιοφωνικός Σταθμός των Εργαζομένων Εύβοιας 9.65") και στη ΒΙΟ.ΜΕ.  και ευχόμαστε καλή συνέχεια, πολύ Δύναμη και Κουράγιο στους συνάδελφους εργαζόμενους/άνεργους/αλληλέγγυους στα αυτοδιαχειριζόμενα αυτά εγχειρήματα, αλλά και σε όλα τα άλλα που δεν αναφέρονται.
Και καλή έμπνευση για/σε εμάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ-ΕΝΙΣΧΎΣΤΕ-ΣΤΗΡΊΞΤΕ

χρήσιμοι σύνδεσμοι


106,7 fm ERTopen.com






97,3 στα fm Ράδιο Ένωση Βοιωτίας

9,65 στα fm Ραδιοφωνικός Σταθμός των Εργαζομένων Εύβοιας


ΒΙΟμηχανική ΜΕταλλευτική






η τηλεοπτική εκπομπή Zona Rossa στην ΕΡΤ3



webtv.ert.gr: antidrastirio
facebook: Antidrastirio.ERT3

twitter: @antidrastirio



τελευταία ενημέρωση
9-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: